Maak nu een vrijblijvende afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen contact met jou op.
Vaak dezelfde dag nog.

Al 10 jaar.
Met heel veel plezier.

Een professionele website met een fantastische uitstraling op het web. Die eenvoudig is te beheren en flexibel is in te richten. Die mee kan groeien met jouw bedrijf en trends op internet. Zodat je nooit meer opnieuw hoeft te beginnen.

Flexibel ontwerp

Jouw website is eenvoudig te beheren en flexibel in te richten / aan te passen. Je kunt blokken toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Mobile first

Jouw website werkt op elk apparaat. Wij maken websites waar we goed nadenken over de weergave op elk apparaat. Op smartphones, tablets, laptops en desktops. Het werkt.

Onbeperkt aantal pagina's

Een website die kan meegroeien met jouw bedrijf. Een nieuwe pagina, nieuws en blogs, etc. Eenvoudig te beheren en geen beperking tot aantal pagina's. Gewoon, zoals het hoort.

Snelheid

Niet alleen een hele snelle website maar ook een server die bijna 100% uptime heeft. We ontwikkelen een website die tot de snelste ter wereld hoort o.a. door slim om te gaan met afbeeldingen en caching.

Veilig

Altijd een versleutelde verbinding (slotje, https). Door onze software gegarandeerd een veilige website en gaan we veilig om met jouw gegevens en die van eindgebruikers.

Altijd up-to-date

We volgen trends op internet, verdiepen ons in nieuwe technieken en vereisten op het web. Onze software passen we hierop aan. Dus altijd up-to-date en software die jij gratis mag gebruiken.

Elk ontwerp

Wij verkopen geen standaard templates of thema's maar maken een uniek ontwerp. Hierdoor is het ontwerp op elk moment volledig aan te passen als dit nodig is. Je hoeft nooit meer opnieuw te beginnen.

Teksten en afbeeldingen

We gaan slim om met afbeeldingen en teksten. Omdat dit erg belangrijk is voor de vindbaarheid van jouw website. We geven je advies op maat als je hierom vraagt.

Strategie

We hebben er niets aan om jou een leuk ontwerp te verkopen en daarna veel succes te wensen. Elk project begint met een goed concept en strategische benadering van jouw doelgroep.

Vindbaar

Hoe fantastisch zou het zijn als jouw website goed gevonden wordt? Omdat deze technisch goed in elkaar zit en er is nagedacht over structuur en inhoud van de website. Daar zijn wij voor.

Juiste structuur

Jouw doelgroep heeft niets aan een dolhof van pagina's en teksten. Het moet een logisch en eenvoudig verhaal zijn waar iedereen vindt wat hij of zij zoekt.

Webstatistieken

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de resultaten van jouw website. Om te kunnen beoordelen of dit past binnen onze verwachtingen en of verbeteringen jou nog meer oplevert.

Google

Wij zijn echte Google-fans en maken veelvuldig gebruik van alle tools die zij hebben ontwikkeld. En dan praten we niet alleen over de zoekmachine.

Gratis updates

We overvallen jou niet met ingewikkelde technische termen en al helemaal niet met hoge kosten om jouw website up-to-date te houden. Gewoon gratis.

Functionaliteiten

Een website is meer dan alleen een ontwerp. Speciale effecten, betalingen, contactformulieren, bewegende banners, blogs, chatten, nieuwsbrieven. We kunnen het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Internet vraagbaak

Jij hebt jouw kwaliteiten. Wij de onze. Je vraagt ons een website te maken en wij vragen jou om ons te benaderen als je vragen hebt over jouw website en het vermarkten hiervan. Altijd.

Meet & greet

Regelmatig nodigen wij onze klanten uit om bij elkaar te komen. Ontmoeten. Borrelen. Succesvoller worden. Omdat ontwikkelingen op internet snel gaan en wij jou willen informeren over ons vakgebied.

We regelen echt álle belangrijke dingen

Trends op internet gaan snel. Wij maken graag een website die up-to-date blijft. Dit doen wij door continue onze software (cms) te verbeteren. En jij mag deze kosteloos gebruiken.

De websites die wij maken zijn ook flexibel in te richten met blokken zodat tussentijds aanpassingen gedaan kunnen worden. Jouw website voldoet altijd aan verwachtingen van eindgebruikers. We helpen jou hierbij.

- altijd up-to-date en nooit meer opnieuw beginnen -

Wij voldoen aan de privacy wetgeving omdat wij jou niet volgen en zeker geen gegevens delen met derden. Ingezonden gegevens worden binnen 24 uur verwijderd.