(tab)Pagina instellingen

Hier vind je alle mogelijkheden en instellingen die een pagina kan hebben. Bij het aanmaken van een nieuwe pagina worden de belangrijkste instellingen gevraagd. In principe hoef je alleen in uitzonderlijke situaties wijzigingen aan te brengen in dit gedeelte.

Betekenis van de instellingen

Pagina titel
Dit is een korte titel die beschrijft waar de pagina over gaat. Deze wordt o.a. gebruikt door Google.

URL segment
Deze wordt automatisch gegenereerd naar aanleiding van de ingevulde titel. Je kunt de URL ook zelf invullen door op "wijzigen" te klikken.

Template
Hier zie je hoe de pagina-template is opgebouwd, waar teksten en afbeeldingen op de pagina staan en of de template gebruik maakt van blokken. Hover over de preview afbeelding om deze te vergroten.

Laatste wijziging
Vaak wordt er door meerdere mensen aan een website gewerkt, hier zie je wie de laatste bewerking op de pagina heeft opgeslagen.

Publicatiedatum
Zodra je hier een datum + tijd uit kiest wordt de pagina pas gepubliceerd. Dit is niet verplicht. Kies je een datum uit, dan moet je de pagina wel opslaan.

Publicatie intrekken
Wil je een pagina voor een bepaalde tijd op de website zichtbaar hebben, dan kies je hier een datum + tijd uit. De pagina wordt automatisch uit de publicatie gehaald en op concept gezet.

Afbeelding
Voeg hier de Promotie afbeelding toe (niet verplicht). De afbeelding wordt gebruikt op de pagina maar bijvoorbeeld ook in het overzicht van alle nieuwsberichten.

Navigatie label
Dit is de titel zoals de pagina in het menu op de website wordt weergegeven. Deze wordt automatisch gegenereerd n.a.v. de pagina titel maar is ook aanpasbaar.

Zichtbaar
Wil je de pagina in het hoofdmenu van de website weergeven of niet. Normaal gesproken worden nieuwe pagina's niet in het hoofdmenu weergegeven.

Onderliggende pagina's
Deze instelling heeft alleen betrekking op pagina's die onder deze vallen, bijvoorbeeld bij Nieuws. Deze instelling zorgt ervoor dat pagina's als eerste of als laatste worden toegevoegd.

Metadata omschrijving
Een korte beschijving van waar deze pagina over gaat. Belangrijk omdat deze o.a. door Google wordt gebruikt.

 

Op deze pagina vind je informatie over: (tab)Pagina instellingen,

Belangrijk: Als je wijzigingen aanbrengt bij de Pagina instellingen, vergeet niet op Opslaan te klikken.