Samen met jou of voor jou

We werken voor zowel de zelfstandig ondernemer als middelgrote MKB-bedrijven. We willen jullie leren kennen. Jullie producten en/of diensten. Klanten, maar ook concurrenten. We realiseren een strategie die past binnen jullie budget. Soms doen we dingen samen. Soms leren we jullie dingen. Maar vaak worden wij vrijgelaten om onze kennis van het web in te zetten voor het beste resultaat.

Aan de slag

Jouw online succes begint met een doordachte strategie en een verbluffende website. We willen graag alles over jullie weten om tot het beste resultaat te komen. Brainstormen over visie, budget en doelstellingen, producten en/of diensten, concurrenten en tools op het web. We bedenken een concept en werken deze uit. Afhankelijk van het budget maken we keuzes. Keuzes die bij jullie bedrijf passen zonder in te boeten op kwaliteit en bereikbaarheid. Slagen doen we altijd!

Uitvoering

Zodra jullie enthousiast zijn over onze plannen gaan we deze realiseren. Simpel. Snel. Betaalbaar. We bouwen een website of applicatie die werkt, flexibel is, gevonden wordt en eenvoudig is te beheren. Wij richten campagnes in of trainen jullie en kijken over jullie schouder mee.  We schrijven teksten, redigeren bestaande teksten of volgen op de voet wat jullie willen vertellen.

En als we iets maken dan denken we ook na over eenvoud. Eenvoud voor de gebruiker. Eenvoud voor de beheerder. Onze kennis van gebruikers, techniek en zoekmachines nemen we altijd mee. Dat is waar onze passie ligt en waar we goed in zijn.

Mensen bereiken. Meer conversies.

We willen altijd meer. En een van onze nare eigenschappen is dat wij continue willen verbeteren. Analyseren, testen en optimaliseren. Met slimme campagnes en nog betere websites met meer bezoekers en conversies. Kansen creëren en mogelijkheden benutten.

We starten met een basis die we bereikbaar maken voor iedereen. Met een aantrekkelijk instaptarief voor MKB-ers. Jij vertelt ons wat je mooi vindt. Wij combineren dit met onze creativiteit en kennis op het gebied van gebruikers, techniek en het web. We maken jouw website, op maat. En geschikt voor elk apparaat (smartphone, tablet, laptop, pc). Met een sublieme gebruikerservaring.

calltoaction stappen

© Be Optimized 2008 - 2014