Kennismaken

Sinds 2008 werken wij vol passie aan internetprojecten voor een aantal (grotere) organisaties in de non-profit- en zorgsector en een groeiende groep MKB-bedrijven uit alle sectoren. Jaarlijks werken we 30+ opdrachten uit waarbij we handig gebruik maken van alle denkbare tools (social media, advertizing, etc.) op het web.

Sinds 2014 hebben we eigen software ontwikkeld die we inzetten bij het vormgeven en bouwen van fantastische websites en webshops. We maken gebruik van de laatste technieken (o.a. mobile first, responsive design) en werken dagelijks aan technische updates en verbeteringen. De trends op het web volgen we graag. Vanuit het principe dat we mensen willen bereiken en gebruikers willen verbluffen. Zo creëren we kansen en benutten mogelijkheden. Voor iedereen. We nodigen je graag uit om eens te brainstormen over de kansen en mogelijkheden die wij voor jou zien. Slagen doen we altijd!

Vragen over jouw online presentatie? Neem contact op met Jurgen t +31 (0)6 4156 1982   e jurgenvanrun@beoptimized.nl

3 vakidioten met een groot netwerk

We staan met zijn 3-en aan de basis van Be Optimized. Werner: developer, programmeur. Igor: krachtig met woorden. En Jurgen: online specialist, googeler en verantwoordelijk voor vormgeving. Samen maken we jouw website en bedenken jouw internet strategie waarbij we gebruikers verbluffen, concurrenten overtreffen en een uitstekende vindbaar op het web realiseren. Soms werken we samen met andere vakidioten, of in opdracht van,  zodat we snel kunnen schakelen met de kwaliteit die mensen van ons gewend zijn.

Be Optimized

p/a Trawlerstraat 15
5237 PN  's-Hertogenbosch

T +31 (0)6 - 4156 1982
E info@beoptimized.nl

 

© Be Optimized 2008 - 2014