Jij bepaalt het budget

Klein of groot budget. Een uitstekende basis of bijzondere wensen en geavanceerde functionaliteiten. Wij halen de gekste fratsen uit voor onze klanten of bedenken in razend tempo een leuk ontwerp voor een interessante prijs.

Website voor starters

Budget € 0 - € 750

Kenmerken
Niet iedereen beschikt over een hoog budget. Je bent ambitieus en op zoek naar een professioneel ontwerp en een goed functionerende website. Je vindt het vooral belangrijk om goed voor de dag te komen maar minder relevant zijn specifieke wensen m.b.t. het ontwerp. Je vertrouwt op onze kennis en creativiteit om iets moois voor jou te maken.

Websites binnen dit budget worden op maat gemaakt maar zijn gebaseerd op een eerder door ons bedacht concept. Natuurlijk helemaal in jouw stijl en uniek. We reserveren ongeveer 1 - 1½ dag om jouw project te maken.

Voor wie
Startende ondernemers, (parttime) zzp-ers, non-profit organisaties

Net even een stapje verder

budget € 750 - 1500

Kenmerken
Jij wil een stap vooruit met je bedrijf en jouw website is van essentieel belang. Je hebt net even iets meer te besteden en bent ervan overtuigd dat een nieuwe website het verschil kan maken. Je hebt een leuke huisstijl en misschien ook wel een idee over hoe de website eruit zou moeten zien. Je zoekt eigenlijk de vertaalslag van "iets leuks" naar een professioneel ontwerp en functioneel uitstekende website. Voor het bedenken van een concept en het ontwikkelen van websites binnen dit budget reserveren wij 2 - 2½ dagen. Voldoende tijd om een leuke basis te bedenken en gave effecten of functionaliteiten toe te voegen aan jouw website.

Voor wie
Al jaren ondernemer, mensen met bijvoorbeeld een praktijk en/of dienstverlening aan huis, non-profit, zzp-er.

Als een uitstekende basis niet voldoende is

budget € 1.500 - € 3.000

Kenmerken
Jij hebt wel heel bijzondere wensen voor jouw website. Je bent jaloers op een gave website van een collega. Of je bent op zoek naar een groter online bereik maar weet eigenlijk niet hoe dit aan te pakken. Op jouw website zijn wat complexere functionaliteiten nodig die geïntegreerd moeten worden in het ontwerp. Wij maken voor dit budget een uniek ontwerp waarin jouw (ontwerp)wensen niet ontbreken. Er zijn weinig beperkingen qua ontwerp en er is voldoende tijd om rare fratsen uit te halen :-)

Voor wie
Ondernemers die net even een stap verder kunnen en willen zetten. Je bent toe aan iets nieuws, iets professioneels en iets dat iedereen moet zien. Nieuwe klanten bereiken en verbluffen. Net even anders dan die concurrent. Net even beter.

Of je bent een startende online retailer. Je wil een technisch uitstekend functionerende webshop maar staat nog aan het begin van je carrière.

Ambitieus en geavanceerd

budget v.a. € 3.000

Kenmerken
Voor jou moeten we iets heel bijzonders maken. Waar het aan geen enkele functionaliteit mag ontbreken. Zelfs bij het bedenken van het ontwerp moet het tot in detail geregeld zijn. Opvallend en uniek. Eindgebruikers bereiken is niet voldoende, we kruipen in de huid van jouw klanten en op jouw website hoeven zij niet na te denken over hoe deze werkt. Alles kan. Voor deze projecten werken we vaak in opdracht van ontwerpers of werken we nauw samen met concept studio's.

Voor wie
Voor de online marketeer binnen een grote tot middelgrote organisatie waar jij de uitdaging hebt om deze op een bijzondere manier online te profileren.
Voor de ondernemer die eigenlijk alles wel gezien heeft maar het gewoon net even anders wil. Net even beter.
Voor online retailers met dezelfde ambities als Bol.com, Bijenkorf of Wehkamp.

- we bedenken het beste concept binnen jouw budget -

Wij voldoen aan de privacy wetgeving omdat wij jou niet volgen en zeker geen gegevens delen met derden. Ingezonden gegevens worden binnen 24 uur verwijderd.