iHUB Ontwikkelplein

iHUB is de overkoepelende stichting van een aantal grote jeugdhulporganisaties en speciaal onderwijs. Voor bijna alle werkmaatschappijen zijn wij het internet bureau en ontwikkelen doorlopend nieuwe functionaliteiten en websites.

wij ontwikkelen alle internet activiteiten

www.ihubontwikkelplein.nl

evenementen agenda

Mensen kunnen zich heel eenvoudig aanmelden voor evenementen. Inschrijven kan o.a. via Facebook en het leuke is dat er automatisch een profielfoto wordt weergegeven. We hebben het zo gemaakt dat er tot de datum van het evenement een een maximaal aantal deelnemers kunnen inschrijven.

chatrooms

Mensen kunnen deelnemen aan online chat-evenementen over bepaalde thema's. Een functie met volledig geintegreerde chatrooms binnen de website met operators en onbeperkt aantal mensen die aan het chatten zijn.

maatwerk ontwerp

We maken elk ontwerp. Door vormgevers aangeleverd of door ons zelf bedacht. Het thema van ihub heeft veel complexe stijlelementen. Voor het maken van een functionele website met een moeilijk ontwerp hebben wij vaak niet meer tijd nodig dan 1 week.

#winners #enthousiast

Wij zijn enthousiast omdat we leuke en mooie dingen mogen maken. De organisatie is enthousiast over ons omdat we razendsnel ontwikkelen, altijd binnen budget en omdat we met uitstekende oplossingen komen.

websites

www.ihubontwikkelplein.nl
www.ihub.nu
www.care-express.nl
www.opvoedpoli.nl
www.polisupport.nl
www.sociaalenambitieus.nl (2019)
www.horizon.eu

speciale functies

Flexibel ontwerp met blokken
Blog / reactiepagina's
Social media functie
Chatrooms
Helpdesk
Persoonlijke bedankboodschap formulieren
Agenda met inschrijving deelnemers
Werving- en selectietool Raet
Nieuwsbrief integratie
CheckMarket integratie
Browserpoll
Google Tag Manager
Pop-up formulieren met timer functie
Countdown functie - aftellen / klok

- niet alleen ondernemers weten ons te vinden -

Wij voldoen aan de privacy wetgeving omdat wij jou niet volgen en zeker geen gegevens delen met derden. Ingezonden gegevens worden binnen 24 uur verwijderd.