Maak nu een vrijblijvende afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen contact met jou op.
Vaak dezelfde dag nog.

Straatstijl

We werken al heel lang voor deze enthousiaste, ondernemende internetverkoper. In 2018 werden wij gevraagd om een nieuw concept uit te werken. Resultaat: een maatwerk webshop in Magento2.

Magento2

Krachtige software. Ideaal voor grote webshops met veel producten en verkopen. Magento2 is nieuw. Veel ontwikkelaars beschikken niet over een stabiele versie. Wij hebben het framework volledig functioneel gemaakt en alle kinderziektes eruit gehaald.

Webshops

Magento2 is een zeer geavanceerd framework. Heb je een grote webshop, met veel bezoekers, een groot assortiment en een omzet van +150k? Dan is Magento2 dé beste keuze voor jouw webshop. Een goed alternatief is Opencart waarbij de ontwikkeling- en beheerkosten aanzienlijk lager zijn. Wij ontwikkelen in beide platformen.

Investering

Magento aangepast thema v.a. € 3.500
Magento maatwerk ontwerp / functies: v.a. € 10.000
Opencart aangepast thema: v.a. € 1.500
Opencart maatwerk ontwerp / functies v.a. € 3.500

Offerte op aanvraag

Magento2 Instagram module

We ontwikkelen speciaal voor Straatstijl een Instagram module omdat zij veel samenwerken met bekende Instagrammers. Meisjes / jonge vrouwen die erg veel volgers hebben en enthousiast zijn over de leuke kleding van Straatstijl worden nu prominent op de homepage weergegeven. Mensen kunnen direct de kleding aankopen die gedragen wordt.

Magento2 Stockalert en voorraadbeheer

Het Magento2 framework heeft veel problemen met het goed functioneren van Stock alerts (voorraadmeldingen) en het flexibel kunnen beheren van producten en voorraad. Niet bij de Magento2 webshops die wij ontwikkelen :-)

Nieuwsgierig? Kijk snel eens op Straatstijl

www.straatstijl.nl

- Magento2 en Opencart webshops -

op maat gemaakt of een aangepast thema, met alle functinaliteiten die jij kunt bedenken

Wij voldoen aan de privacy wetgeving omdat wij jou niet volgen en zeker geen gegevens delen met derden. Ingezonden gegevens worden binnen 24 uur verwijderd.