Maak nu een vrijblijvende afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen contact met jou op.
Vaak dezelfde dag nog.

Psychotherapie Rijnders

Bas Rijnders, psychotherapeut in Nijmegen, vroeg ons om een niew concept voor haar website te bedenken. Omdat de oude website geen nieuwe cliënten bracht. Wij hebben een concept bedacht die wel werkt. Waar eindgebruikers de juiste informatie, in een leuk format, vinden en graag contact opnemen met Bas.

Eenvoudig en flexibel

Elke pagina kan flexibel door Bas worden ingericht. Ze kan een grote achtergrondfoto toevoegen, tekstblokjes links, in het midden en rechts op elke pagina...

Eenvoudig contact

Je wil eindgebruikers verleiden om contact met je op te nemen. Maar niet overal. Bas kan zelf bepalen waar een button komt, welke tekst in de button komt en op welke pagina's.

Persoonlijk bedanken

En vult een eindgebruiker het formulier in, dan bedanken we deze met een persoonlijk bericht. Ook per e-mail. Wel zo vriendelijk :-)

Oude website

De website van Bas was al enige jaren oud, zeg maar van lang voor de introductie van smartphones en tablets. Er kwamen nooit nieuwe cliënten via de website. Daarnaast was het ontwerp verouderd en was de website ook niet te bezoeken via de apparaten die eindgebruikers tegenwoordig gebruiken. Daar moest verandering in komen.

Nieuwe website Praktijk Rijnders

www.psychotherapierijnders.nl

- elke ondernemer een professionele website -

Jurgen van Run

Wij voldoen aan de privacy wetgeving omdat wij jou niet volgen en zeker geen gegevens delen met derden. Ingezonden gegevens worden binnen 24 uur verwijderd.