Straatstijl.nl Magento2 webshop

Straatstijl.nl

Betaalbare mode. Voor jonge, modebewuste vrouwen. Goedkoop kleding en schoenen shoppen volgens de laatste fashion trends doe je 24/7 online op de website van Straatstijl.

Het begin

Jaren geleden begonnen we samen met de eigenaar van Straatstijl, toen nog BN Fashion Store, een avontuur. We ontwikkelde een hippe webshop in Opencart software en zorgden voor traffic. Vele bezoekers wisten de shop te vinden. Het huidige Straatstijl wist haar doelgroep te bereiken en mensen enthousiast te maken over de producten.

Chique en doeltreffend

Tijd om na te denken over de toekomst. Om de grote toestroom aan bezoekers nog meer te verleiden en de te verwachten groei door te kunnen zetten. We ontwikkelen een nieuwe webshop, op maat gemaakt, in het cms Magento2. Natuurlijk tot in detail uitgewerkt.

Magento 2 webshop cms

Straatstijl groeide uit tot een druk bezochte webshop. Reden om op technisch gebied te kijken naar een toekomstbestendige webshop. De keuze is gemaakt om een nieuwe shop te ontwikkelen in het geavanceerde cms Magento2.

Magento2 biedt meer mogelijkheden qua ontwerp en het toevoegen van functionaliteiten.

We ontwikkelen een toekomstbestendige webshop voor Straatstijl in Magento2.

Hoge omzetsnelheid

Kies je voor Magento, dan kies je voor een high end cms. Het cms biedt oneindig veel mogelijkheden om een hoge omzetsnelheid te verwerken. Het cms is zeer flexibel in het benaderen van eindgebruikers door de vele ontwerp- en actiemogelijkheden.

 

Highlights

Straatstijl

Goedkoop kleding en schoenen shoppen volgens de laatste fashion trends doe je 24/7 online op de website van Straatstijl.

Samenwerking

Creativiteit. Kwaliteit. Techniek. Samen bouwen aan de groei van het bedrijf door mee te denken en mee te doen. Dit doen we nu al ruim 8 jaar.

Magento 2.0

Magento is hét systeem / cms voor webshops gericht op hoge omzetsnelheid en strategische benadering van eindgebruikers.

Maatwerk ontwerp

We beginnen met een idee. En ontwikkelen een webshop op maat. Met een sublieme gebruikerservaring in een schitterend jasje.

Snel naar een pagina

'n keer kennismaken?

Laten we snel samenkomen en eens brainstormen over jouw plannen. Wij maken de vertaalslag van elk ontwerp naar een functionele website.

Jurgen komt naar jou toe of kom een keer bij ons langs in Den Bosch, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam?

© 2008 - 2019 be optimized | een product van jurgenvanrun.nl NL001698809B29