iHUB Ontwikkelplein

iHUB ontwikkelplein is opgericht door Altra, Horizon Jeugdzorg en Onderwijs, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans. Vier organisaties die zich inzetten voor jeugd en hun ouders. iHUB is een platform waar we samen met de maatschappij op zoek gaan naar oplossingen voor maatschappelijke thema’s.

Wij ontwikkelen het platform en bedenken oplossingen voor alle online vraagstukken

Website iHUB Ontwikelplein

Innovatie

iHUB kun je het beste zien als een snelkookpan waar we een enorme hoeveelheid kennis van jeugdhulp, ggz, speciaal onderwijs en wetenschap combineren met vragen van ouders en kinderen. Volgens ons is innovatie: samen op een snelle manier nieuwe vormen van jeugdhulp, ggz en onderwijs ontwikkelen.

Online platform

Om een innovatief "online" platform te lanceren wil je graag samenwerken met een bureau waar techniek, gebruiksvriendelijkheid en creativiteit uitstekend geregeld zijn. Meedenken en meedoen. Niets is onmogelijk.

Doorontwikkelen

We ontwikkelen het platform. Een uniek ontwerp. Het platform kan alle kanten op met de website. Pagina's zijn flexibel in te richten. Het beheer is eenvoudig. En technisch gezien klopt het altijd.

Regelmatig ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten. Zo hebben we o.a. chatrooms, online aanmeldingen voor evenementen en het verkopen van producten geïntegreerd. En we gaan door. Regelmatig hebben we een brainstormsessie waar online vraagstukken worden besproken en oplossingen worden aangereikt.

Resultaat

Bij iHUB en de partnerorganisaties staan wij bekend om onze technische kennis en creativiteit. Maar vooral het meedenken en meedoen en het bedenken van oplossingen voor online vraagstukken maakt de samenwerking uitstekend.

Innovatie. Jeugd ggz en speciaal onderwijs. Onze favoriet.

Vooral het meedenken en het bedenken van oplossingen voor online vraagstukken maakt ons enthousiast.

Snel naar een pagina

'n keer kennismaken?

Laten we snel samenkomen en eens brainstormen over jouw plannen. Wij maken de vertaalslag van elk ontwerp naar een functionele website.

Jurgen komt naar jou toe of kom een keer bij ons langs in Den Bosch, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam?

© 2008 - 2021 be optimized | een product van jurgenvanrun.nl NL001698809B29