Website OntdekKerntalenten

Voor Bas Rijnders, eigenaresse van Praktijk Rijnders voor psychotherapie en coaching, maken we een tweede website. Naast de praktijk-website maken we ook een website voor haar werkzaamheden als Kerntalentenanalist.

Kerntalenten

Inzicht in je KernTalenten stimuleert en motiveert en wijst je de weg bij studie- of beroepskeuze, bij loopbaanvraagstukken en belangrijke keuzemomenten in het leven. Deze inzichten zijn een uitstekend hulpmiddel om klachten van stress en burn-out te voorkomen, of de weg naar gezondheid en “in balans zijn” terug te vinden.

Uniek concept

Wie wil je bereiken? Wat vind je mooi? En hoe kunnen we eindgebruikers bereiken en overtuigen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we alle wensen. We luisteren naar het verhaal van Bas. Welke richting ze op wil en welke uitstraling daarbij het beste aansluit. De website moet een vrolijke, spontane en overwinnende uitstraling krijgen. Blauw en rood zijn favoriete kleuren.

We nemen alle wensen mee en creëren een nieuwe identiteit. Vanwege het budget maken we gebruik van gratis stockfoto's. Natuurlijk helpen we Bas ook bij het schrijven van haar verhaal zodat de eindgebruiker de juiste informatie op de website kan vinden.

Resultaat

Een op maat gemaakt ontwerp. Zachte kleuren. Stockfoto's. Duidelijke taal waarin de eindgebruiker zich zal herkennen. Zelfs met een beperkt budget (max. € 1.500,-) maken we graag een uitstekende website.

Een typisch voorbeeld van een gave samenwerking. Een enthousiaste ondernemer helpen bij een uitstekende online presentatie. We hebben iets speciaals met mensen in de zorg- en hulpverlening.

Snel naar een pagina

'n keer kennismaken?

Laten we snel samenkomen en eens brainstormen over jouw plannen. Wij maken de vertaalslag van elk ontwerp naar een functionele website.

Jurgen komt naar jou toe of kom een keer bij ons langs in Den Bosch, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam?

© 2008 - 2021 be optimized | een product van jurgenvanrun.nl NL001698809B29