Jij wordt een superheld op internet

Wij luisteren naar jouw verhaal. Naar wie jouw doelgroep is en wie jouw concurrenten zijn. We brengen jouw wensen in kaart. Stellen kritische vragen en beantwoorden natuurlijk al jouw vragen.

Een samenwerking begint met een goed gesprek. Vrijblijvend.

Je hebt een fantastische website laten maken (niet door ons want wij doen dit niet meer) maar mist de juiste benadering van jouw doelgroep. Dan schakel je ons in!

We laten iedereen over jou horen

Schrijven we jouw social media strategie? Helpen we jou met het bedenken van advertentiecampagnes? Wij hebben kennis van elke tool op internet en treden op als jouw sparringspartner. Of we helpen jou op weg door het inrichten van campagnes waarna we het beheer, inclusief begeleiding, aan jou overdragen.

Ons doel is jouw kennis verbreden van tools en "hoe bereik ik mensen online". Gericht op jouw bedrijf. Op jouw doelgroep. We treden op als onafhankelijk adviseur.

Vindbaarheid op het web

We zijn experts op het gebied van "gevonden" worden. Al vele jaren struinen we het web af, analyseren websites en trends, proberen dingen uit en verbeteren websites. Omdat hier ons hart ligt. Meer bezoekers. Concurrenten overtreffen.

We doen niet aan oude technieken om goed gevonden te worden. We richten ons op de kern: de juiste techniek, de beste teksten en het verhogen van de prioriteit van jouw website op internet.

Wedden dat Google jou weet te waarderen!

Story telling

Schrijven voor het web is vaak lastiger dan gedacht. Er wordt geschreven vanuit de organisatie en niet vanuit de verwachtingen van eindgebruikers. Ook horen we regelmatig verhalen over zoekwoorden, herhalen van zoekwoorden en linkjes ruilen of kopen.

De juiste informatie overbrengen. Kort maar krachtig. Verleidend. Doeltreffend. Maak snel kennis met Igor en Jurgen. Wij brengen ook voor jou de juiste boodschap over.

Igor vanuit zijn rol als auteur en docent Nederlands en NT2. Jurgen vanuit zijn rol als tekstschrijver voor het web. We schrijven teksten en verzorgen trainingen en brainstormsessies.

Snel naar een pagina

Wie zijn we   /

Wat doen we   /

Contact   /

'n keer kennismaken?

Laten we snel samenkomen en eens brainstormen over jouw plannen. Wij maken de vertaalslag van elk ontwerp naar een functionele website.

Jurgen komt naar jou toe of kom een keer bij ons langs in Den Bosch, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam?

© 2008 - 2023 be optimized