Jij wordt een superheld op internet

Wij luisteren naar jouw verhaal. Naar wie jouw doelgroep is en wie jouw concurrenten zijn. We brengen jouw wensen in kaart. Stellen kritische vragen en beantwoorden natuurlijk al jouw vragen.

Een samenwerking begint met een goed gesprek. Vrijblijvend.

De basis begint met een maatwerk website. Elk ontwerp is mogelijk. We kennen geen beperkingen door ons framework. Gebruiken de laatste technieken. En zijn razendsnel in het bedenken en bouwen van elk ontwerp. De mogelijkheden zijn oneindig en het budget bepaal jij!

We laten iedereen over jou horen

Schrijven we jouw social media strategie? Bedenken we jouw Ads advertentiecampagnes? Wij hebben kennis van elke tool op internet.

Afhankelijk van jouw budget bepalen we jouw online strategie, welke tools bereikbaar zijn en wie wat gaat doen. We adviseren en trainen of bereiken het beste resultaat in een uitvoerende rol. We verplaatsen onszelf in jouw schoenen om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Natuurlijk gebaseerd op een doordacht plan waarmee we iedereen met jou laten kennismaken.

Vindbaarheid op het web

We zijn experts op het gebied van "gevonden" worden. Al vele jaren struinen we het web af, analyseren websites en trends, proberen dingen uit en verbeteren websites. Omdat hier ons hart ligt. Meer bezoekers. Concurrenten overtreffen.

We doen niet aan oude technieken om goed gevonden te worden. We richten ons op de kern: de juiste techniek, de beste teksten en het verhogen van de prioriteit van jouw website op internet.

Wedden dat Google jou weet te waarderen!

Story telling

Schrijven voor het web is vaak lastiger dan gedacht. Er wordt geschreven vanuit de organisatie en niet vanuit de verwachtingen van eindgebruikers. Ook horen we regelmatig verhalen over zoekwoorden, herhalen van zoekwoorden en linkjes ruilen of kopen.

De juiste informatie overbrengen. Kort maar krachtig. Verleidend. Doeltreffend. Maak snel kennis met Igor en Jurgen. Wij brengen ook voor jou de juiste boodschap over.

Igor vanuit zijn rol als auteur en docent Nederlands en NT2. Jurgen vanuit zijn rol als tekstschrijver voor het web. We schrijven teksten en verzorgen trainingen en brainstormsessies.

Wij bewaken het overzicht

Trends op internet veranderen snel. Je wilt nooit meer opnieuw beginnen maar gewoon met de tijd mee gaan. Soms door kleine aanpassingen in het ontwerp. Soms door nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Onze kracht: iets moois bedenken en snel, tegen aantrekkelijke tarieven, kunnen inspelen op veranderingen.

Elke regel code is door onszelf geschreven. Ook maken we geen gebruik van templates van derden. Jouw website moet altijd concurrerend zijn. We willen dat jij een koploper wordt en blijft.

Onderhoudsvrij. Het updaten van het cms doen wij voor je. Kosteloos!

Snel naar een pagina

'n keer kennismaken?

Laten we snel samenkomen en eens brainstormen over jouw plannen. Wij maken de vertaalslag van elk ontwerp naar een functionele website.

Jurgen komt naar jou toe of kom een keer bij ons langs in Den Bosch, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam?

© 2008 - 2021 be optimized | een product van jurgenvanrun.nl NL001698809B29