Mensen online bereiken

Met jouw budget wil je succesvol zijn en het hoogste rendement behalen. En dus de juiste mensen op internet bereiken. Strategisch. Met verbluffende websites en techniek. Succesvolle campagnes. En krachtige teksten. Dat is waar onze passie ligt. Dat is waar wij goed in zijn. Door mee te denken en mee te doen. Niet doelloos inzetten van een middel. Maar kansen creëren en mogelijkheden benutten.

Bedenken en bouwen van websites

We bouwen unieke websites. Uniek voor jou. Goed vindbaar op het web. Eenvoudig door jou te beheren. En waar we bij gebruikers een sublieme ervaring achterlaten. We hebben een eigen CMS ontwikkeld die voldoet aan deze eigenschappen. Software waar opdrachtgevers enthousiast op reageren. En ondertussen ontwikkelen we rustig verder... Komen we nieuwe technieken tegen of moeten we voor een opdracht speciale functionaliteiten ontwikkelen, we doen het! En nemen het ook direct mee voor anderen. Of houden rekening met toekomstige mogelijkheden. Zodat we snel, goed en betaalbaar de beste resultaten kunnen leveren.

Responsive webdesign

We maken handig gebruik van het front-end framework van Bootstrap. Hiermee schakelen we tussen design, functionaliteit en een sublieme ervaring voor gebruikers. Jouw website wordt zo gebouwd dat deze goed functioneert op elk apparaat. Het design past zich aan het beeldscherm van de gebruiker aan. 

Eenvoudig beheer

Eenvoudig pagina's, teksten en afbeeldingen beheren. Een contentgebied werkt met speciaal ontwikkelde widgets voor teksten en afbeeldingen. Zodat jij jezelf nooit meer hoeft af te vragen "hoe het ook alweer moest". Alle ongemakken van HTML en CSS stylesheet-regels hebben wij voor je weggenomen. En als je iets bijzonders voor elkaar wilt krijgen staan wij voor je klaar.

Uniek design

Een website uniek voor jou. Waarbij we een sublieme gebruikerservaring, technische richtlijnen van zoekmachines, huisstijl en concurrentie combineren tot een uniek concept. En met onze software kunnen we eenvoudig aanpassingen doen in vormgeving en functionaliteit. Flexibel voor de toekomst als blijkt dat bezoekerstrends veranderen of als we dingen willen verbeteren of vernieuwen. 

Vindbaarheid in Google

Google, de zoekmachine met miljoenen dagelijkse zoekopdrachten en de beste zoekresultaten ter wereld. De eerste zoekresultaten leveren de meeste conversies op. Waar sta jij? Welke zoekopdrachten plaatsen gebruikers, op zoek naar jou? Met alleen de basisrichtlijnen van Google ben je er niet. Dan begint het spel. Met een analyse van jouw producten en/of diensten en concurrenten en techniek, linkbuilding en teksten. Wij spelen het spel mee. Strategisch. Voor jou.

Mensen bereiken. Gebruikers verbluffen.

Daar ligt een groot deel van ons hart. Eerst bouwen we een unieke website voor jou... Eenvoudig te beheren. Een sublieme gebruikerservaring. En goed gevonden op het web. En daarna storten we ons op jouw doelgroep. Strategisch. Zelfs met een beperkt budget. Jij krijgt relevante bezoekers. De bezoeker krijgt waar hij/zij naar op zoek is. En dan volgt de verleiding om jouw producten te kopen of gebruik te maken van jouw diensten. Wij maken jou beter dan concurrenten. Veel beter!

Beeld- en tekstadvertenties

De kracht van Google: miljoenen dagelijkse zoekopdrachten met de juiste zoekresultaten. En jij kunt jouw bedrijf in beeld brengen met krachtige advertenties. Bij zoekopdrachten die aansluiten op jouw diensten of producten. En alleen die mensen die geïnteresseerd zijn in jou, daarvoor betaal je een klein bedrag per klik op je advertentie. Vertoningen zijn gratis. Dat is de moderne manier om bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen. En niet alleen in Google maar ook in het uitgebreide netwerk van websites zoals bijvoorbeeld Youtube.

De kwaliteit en relevantie van zoekwoorden en advertenties en de landingspagina op jouw website zijn erg belangrijk. Dit om te voorkomen dat er een wir-war van zoekresultaten worden weergegeven. Adverteerders met kwalitatieve zoekwoorden en advertenties worden daarom beloond met meer vertoningen, hogere advertentieposities en lagere kosten per klik.

Sociaal

Jouw verhaal... In gesprek met mensen die om je geven. Jouw ambassadeurs. En daar ga je mee scoren. Omdat mensen steeds meer om je gaan geven als jij iets om hen geeft. En dan? Dan gaan ze over je praten. Met vrienden-van-vrienden. En die worden ook vrienden.

Met het juiste verhaal... De juiste boodschap... In de juiste taal... Vergroot je in razend tempo jouw merkbekendheid. Soms geef je iets weg. Soms maak je mensen aan het lachen. Met als doel dat jouw verhaal wordt doorverteld aan iedereen die het wil horen. Dit zorgt voor de ultieme beleving. En wij willen je daar graag bij helpen. Wij vertellen jouw verhaal in onze woorden die toch weer jouw woorden zijn. Op momenten waarop jouw doelgroep het eigenlijk niet verwacht, maar stiekem wel op hoopt.

Woorden

Hoe vaak kom je websites tegen die niet gebruiksvriendelijk zijn! Waar je binnen 10 seconden weg bent. Omdat de website je niet aanspreekt, de structuur niet logisch is en de teksten niet prettig weglezen. Of waar je helemaal overrompeld wordt met ellelange teksten die "niets zeggen". Waar blijkbaar de zoekwoorden belangrijker zijn dan de gebruiker.

De belangrijkste richtlijnen voor teksten op het web: kwaliteit, relevantie, uniek en prettig leesbaar. Weten wat de gebruiker van jou verwacht en hierop in spelen. Als je niet opvalt of een onduidelijk verhaal schrijft dan zijn mensen zo vertrokken.

Vriendelijk. Spontaan. En zonder blabla. Dat is wat we doen. Dat is waar wij goed in zijn. Met alle liefde en plezier schrijven of redigeren wij jouw teksten. Teksten die je nergens op het web tegenkomt en die mensen onthouden.

Beter worden

Eerst zetten we een stevige basis op. Daarna gaan we mensen bereiken en verleiden. En dit proces staat eigenlijk nooit stil. De ontwikkelingen gaan snel. Trends volgen elkaar snel op. Concurrenten verbeteren zodra zij te maken krijgen met jouw succes. En we willen steeds meer. Steeds beter worden. En dat is onze uitdaging.

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe technieken. Trends. En manieren om resultaten te verbeteren. Daar worden wij vrolijk van. En als het goed is jij ook!

kennismaken

Ben jij net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou? Dan willen we graag kennismaken. Zodat we jullie enthousiast kunnen maken over de kansen en mogelijkheden die wij willen benutten.  

© Be Optimized is een merknaam van JurgenvanRun.nl | 2008 - 2018