Vraag

Kunnen jullie voor mij een nieuwe website maken die voldoet aan de huidige trends op het web. Waar mensen op een persoonlijke manier kennis maken met mijn praktijk. Daarnaast is het verbeteren van de vindbaarheid erg belangrijk en het zou mooi zijn als mensen dan snel bij de juiste informatie over mijn diensten komen en een afspraak maken.

bekijk het online resultaat op de website www.carovida.nl

Uitvoering

We gaan aan de slag... Maken een unieke template waar het persoonlijke karakter van Anita goed zichtbaar is. De website is responsive. Voor Anita leveren wij snel en betaalbaar een unieke webite op. Een website die voor de ZZP-er of kleine zelfstandige vaak onhaalbaar lijkt!  We spreken een samenwerkingsverband af met een "beloning per conversie" voor onderhoud, verbeteren gebruikerservaring en bereiken van mensen online.

Webdesign

Analyse gebruikers
Interactie design en wireframes
Content Management System
Responsive design template

Vindbaarheid

Structuur website optimaliseren
Content redigeren
Linkbuilding

Meer bezoekers. Meer conversies.

Webstatistieken
Optimaliseren gebruikerservaring
Tekst-advertenties
Beeld-advertenties

Geweldige reacties

Zodra de website live staat komen de positieve reacties binnen. Mooi. Eenvoudig. Geeft een goed beeld van het persoonlijke karakter van de praktijk. Geslaagd! Ook gebruikers reageren positief, zo is het bouncepercentage laag en de bezoekduur ruim boven gemiddeld.

Bounce <20%   -30% advertentiekosten

© Be Optimized 2008 - 2014