Vraag

In 2010 worden wij gevraagd om de website van Invest-Mobile vindbaar te maken. Technisch gezien voldeed de oude website niet aan de richtlijnen. Teksten waren niet gebruiksvriendelijk. Bezoekers die op de website kwamen waren snel weer weg. We pakken het aan vanuit de basis. En inmiddels boeken we uitstekende resultaten en leveren we begin 2014 een nieuwe (responsive design) corporate website en verhuur website op.

Bekijk online het resultaat park-drive.be (verhuur golfkarren) of invest-mobile.com (corporate website)

Uitvoering

Vindbaarheid en een prettige gebruikerservaring zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten.

Doel corporate website
Uitstekend vindbaar in zoekmachines op belangrijke zoekopdrachten: club car, garia golfkarren, elektrische golfkar(ren), rijden op de openbare weg. En een goed beeld van Invest-Mobile als de leverancier van elektrische golfkarren in Europa.

Doel verhuur website
Gebruikers meenemen in de wereld van vakantie, unieke beleving, alternatieve voertuigen, milieubewust, ontdek de omgeving. We komen al snel tot het vakantiegevoel-concept "groeten uit", waarbij we de verschillende verhuurvestigingen onder de aandacht brengen. 

Website

Analyse gebruikers
Analyse concurrenten
CMS
Interactie design
Templates

Vindbaarheid

Schrijven content
SEO copywriting
Linkbuilding
Technische optimalisatie
Webstatistieken
Gebruikerservaring

Mooie resultaten

En na 3 jaar tijd voor een frisse aanpak. Dus lanceren we begin 2014 voor beide bedrijven een nieuwe website op. We wachten de resultaten even af... De reactie's zijn in ieder geval veel belovend!

+ 25K unieke bezoekers   3,44 pag/bez

© Be Optimized 2008 - 2014